You are here

Reviews

De heer B. Petrovic, gepensioneerd in 2012

“Mijn financiële huishouding was onoverzichtelijk. Ik had het gevoel dat sommige zaken dubbel verzekerd waren en dat ik teveel betaalde, maar ik had geen idee hoe het precies zat. De financieel adviseur van Dukatenburg heeft alles onder handen genomen. De teruggave waar ik al 5 jaar lang recht op had werd bij de belastingdienst teruggevorderd,dubbele verzekeringen werden beëindigd, teveel betaalde premie werd teruggestort, mijn financiële huishouding werd volledig opgeschoond en overzichtelijk in kaart gebracht. Ik houd nu maandelijks geld over!”

De heer L. Bos, startend ondernemer in Leiden

“De financieel adviseur van Dukatenburg gaf mij precies die informatie die ik nodig had om snel (zonder tijdverlies en hoge kosten) van start te kunnen gaan als ZZP-er in 2012. Er is een financieel abonnement afgesloten dat past bij mijn inkomsten, waarin alles is geregeld; van boekhouding tot aangiften en risico-inventarisatie tot verzekeringen”

De heer P. Naezer, tandarts te Utrecht

“Ik heb in 2013 de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening van Dukatenburg en ben zeer tevreden. Enerzijds vanwege het persoonlijk contact dat ik miste bij mijn vorige adviseur en anderzijds vanwege het attente optreden, de doelgerichtheid en financiële coaching, waardoor ik aanzienlijk kon besparen”